Pilota Mihaila Petrovića 77a
11 000 Beograd
Srbija

info@alpros.rs
+381 11 7151 900
+381 11 7151 900

SVE JE U DETALJIMA

 

Kvalitet bez kompromisa važi za sve projekte koje investiramo. Na dosadašnjim projektima angažovani su izvođači sa najboljim referencama koje vode stručnjaci u svojim oblastima, profesionalci sa kojima Alpros Invest ima uspešnu dugogodišnju saradnju.

Uz njihov kvalitetan rad, nadzor stručnih službi, izbor najkvalitetnijih materijala i opreme grade se savremeni objekti visokog kvaliteta.

Preporuka zadovoljnih kupaca na svim prethodnim projektima je najbolji marketing.

Prvi projekat u oblasti stambeno- poslovne izgradnje kompanija Alpros Invest započela je 2002. godine izgradnjom stambeno-poslovnog objekta na Vidikovcu, gde se I danas nalazi Ovlašćeni Škoda servis koji je u vlasništvu kompanije. Svi ostali projekti, kako već završeni, tako i oni koji su u pripremi se nalaze u užoj gradskoj zoni na atraktivnim lokacijama.

Kompaniju Alpros odlikuje velika posvećenost, stručnost, entuzijazam i iskustvo zaposlenih, koji prate i primenjuju najnovije trendove i tehnološka dostignuća gradnje i materijalizacije stambeno-poslovnih objekata i na taj način omogućavaju da se savladaju svi izazovi i realizuju atraktivni i zahtevni projekti. Zadovoljstvo dosadašnjih kupaca, završetak svih projekata pre roka, veoma visok kvalitet gradnje, potpuna pravna sigurnost i izuzetno mali broj reklamacija.

Posebna pažnja se posvećuje samom izgledu objekta. Uskladiti savršen dizajn uz maksimalan kvalitet cilj je od kog se ne odustaje.

PANORAMA VOŽDOVAC

 

Panorama Voždovac predstavlja poslednji projekat kompanije koja već više od 17  godina posluje kao investitor u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata na području užeg jezgra Beograda.

Stambeno-poslovni kompleks Panorama Voždovac, bruto površine 24.108 m2, obuhvata četiri lamele sa ukupno 187 stambenih jedinica raznih struktura, 3 poslovna prostora i 4 lokala sa komercijalnom namenom i 219 garažnih mesta. Arhitektonski koncept ovog kompleksa savršeno se uklapa u okruženje i ujedno ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Panorama Voždovac pruža svež, nov način življenja u glavnom gradu.

VRAČAR

Vračar predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija u Beogradu. Deo grada koji je spoj tradicije i modernog načina života.

U ovom delu grada Alpros d.o.o. Beograd je investirao je u dva stambeno poslovna objekta najvišeg kvaliteta I modernog dizajna. Stanovi koji su, koncipirani tako da zadovolje potrebe savremenog korisnika.

Stambeno poslovni objekti nalaze se u Sinđelićevoj i Golubaćkoj ulici.

RG RESIDENCE

 

Sigurni smo da će ovim projektom Alpros INVEST napraviti korak dalje. Sa ponosom Vam predstavljamo novi rezidencijalni objekat na Vračaru.

RG RESIDENCE je više od onoga što možete da očekujete.

Moderan dizajn, visok kvalitet i nove tehnologije učiniće RG RESIDENCE idealnim mestom za život. .

www.rgresidence.rs